Menu Content/Inhalt
Úvodní stránka arrow Podpořili nás arrow Veselý Smíchov o.s.
PDF Tisk E-mail

Veselý Smíchov o.s.

občanské sdružení Veselý Smíchov

IČ: 22728121

Sídlo: Holečkova 38, Praha 5 - Smíchov, 150 00

Kontakt: tel.: 603289675, e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Cílem občanského sdružení Veselý Smíchov je rozvoj a aktivní spolupráce s různými sociálními skupinami, pořádání kulturních, výchovně - vzdělávacích a společenských akcí, široká nabídka nejrůznějších volnočasových aktivit pro všechny věkové kategorie. Svojí činností se mimo jiné podílí na začleňování rizikových skupin obyvatelstva do společenského a pracovního života, na prevenci sociálně patologických jevů a realizaci interkulturního vzdělávání. V podtextu konkrétních aktivit je především snaha nabídnout lidem bez rozdílu věku, pohlaví, národnosti či sociálního zařazení možnost setkávání se, poznávání druhých i sama sebe, čímž přirozeně dochází k odstraňování předsudků a zkvalitnění samotného života.

V sobotu 24. září 2011 jsme se zúčastnili Týdne pro neziskový sektor na Praze 5. Děkujeme MČ Praha 5 coby pořadatelům i všem, kteří se u nás na chvilku zastavili. Několik fotografií naleznete zde.